I helgen fann jag en ny favoritmodell på trosor, nämligen en high waist trosa. Jag har ju sedan innan burit seamless (kan inte leva utan!) men har kännt att ju mer midjan åker upp desto mer känner man att det vore skönt med en högre modell och så plötsligt var den där. Just nu får man dessutom 20% rabatt på alla shaping produkter hos Lindex. Tips tips!
 
Bild: Lindex.com
Anna

Det känns lite märkligt med en, till synes, avmagrad modell bredvid ett par shapingtrosor...Gav rätt dålig smak i munnen.

Svar: Hej, jag själv har inte köpt trosorna för att se smalare ut utan tycker de känns riktigt sköna mot min "har fött barn"-mage som jag för övrigt är nöjd och stolt över men som i bland kan skava mot byxor med hög midja och knappar placerade över naveln. Tror att flera kan känna igen sig i detta och ville därför tipsa. Ang modellen så är hon lång och smal men alla är vi ju olika, själv valde jag bilden då jag gillar stylingen och byxorna fick symbolisera den höga midjan. Mvh Jennifer
Jennifer Benisty

Anna

Jag älskar den typen av trosor jag med, och jag har en "precis-fött-barn-mage" jag med. Så trosmodellen säger jag absolut inget om. Och det var toppen att få tips om att sådana finns på Lindex nu. Det jag tyckte blev märkligt är att det ju ändå heter "shapingtrosa" och att du valde att placera den bredvid en bild på en väldigt smal kvinna. Givetvis är vi alla olika, men tyvärr tenderar ju modeindustrin att mata oss med primärt en typ av kropp.

Svar: Hmm ja det sista har du ju rätt i. Det är bara det att jag inte la vikt i ordet "Shaping" utan tänkte på trosan på ett annat sätt och då passar det ju med alla typer av kroppar. Nästa gång kanske jag väljer en rund, en lång eller annan kropp men det är som du säger, ofta tenderar bilder från industrin att innefatta övervägande en typ av kropp.
Jennifer Benisty

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress