I samarbete med Momondo som är en gratis resesöksajt, vill jag nu tipsa om den tävling som pågår och där du kan vinna en resa för två till underbara New York (värde 20 000 kronor). 
 
Själv har jag hitills endast varit i New York en gång men då inte vilken gång som helst utan på vår smekmånad för 5 år sedan. Galet att boka in en storstad efter sitt livs största händelse, innan barnen då, kan tyckas men vi var så nyfikna på staden så att vi var tvungna. Underbara långa dagar där vi som i en bubbla knallade runt i alla fantastiska stadsdelar, åt god mat och shoppade som i trans. Uppfyllda av en sjukt stor känsla av tacksamhet så kunde vi tillbringat bröllopsresan i stort sett var som helst men vi kommer alltid att se tillbaka på de där veckorna med kärlek och en dag vill vi åka tillbaka, kanske med barnen. 
 
Det är bra för kreativiteten att resa och se nya platser och är du sugen på att börja planera nästa tripp så prova gärna Momondo där du kan jämföra tusentals priser på flygbiljetter, hotell, hyrbilar, charter och sista-minuten-resor. Och glöm inte tävla för guds skull, här har ni länken till tävlingen!
 
detta inlägg är skrivet i samarbete med Momondo och tävlingen via länken pågår tom 1 Juni
Veronica

Så rolig tävling!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress