30 juni 2014

REATAKTIK!

MODE

 
Efter en storrensning av källaren så har jag köpstopp på kläd- och skofronten (loppisförsäljning nästa!) åtminstone en bit in på semestern men för alla er andra, fyndar ni något på reorna? Jag brukar se till att påtänkta köp passar in på något av följande för att de ska bli lyckade:
 
1)  Har velat ha plagget en längre tid men stått emot pga priset. Bra gjort- kanske kan jag nu unna mig den till 50%? Dels passar den bättre in budgeten + att det är ett bra tecken att jag fortfarande, efter en säsong, vill ha den.
 
2)  Behovsköp. Här handlar det väldigt ofta om barnläder och skor, typ ytterplagg eller funktionsskor. Kan även vara träningskläder till mig. Det finns egentligen ingen anledning till att köpa dessa till fullpris men det gäller bara att ha lite framförhållning och bra känsla för hur mycket de små hinner växa på några månader, vilket blivit betydligt lättare nu när de inte växer så fort längre.
 
Ovan plagg kommer från Wakakuu.com som nu rear till 50%, finfint!
 
Foto: Wakakuu.com
 
Stella

Ull! Har fyndat ullsockor till både mig och min son, han har även fått en kashmir-kofta & filt. Vintern är räddad! Har även fyndat strumpor, spexigt värre ;)

Svar: gött, låt mig gissa- åhlens? Hade jag haft små nu så hade jag shoppat upp lagret! Ha en fin vecka!
Jennifer Benisty

stella

yes! Fick en kashmir-kofta i strl 62 som användes flitigt under vintern så nu har vi en som passar den här hösten/vintern/våren. Ja, de är verkligen ett kap!

tack detsamma!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress