Kanske har ni sett Liberos nya kollektionen; Art Edition, blöjor designade av barnen själva, ute i butikerna? Nu har jag 2 kit att dela ut till er och allt ni behöver göra för att vinna är att lämna en kommentar här nere där ni berättar vilken/vilka som är ert/era barns favoritfärger. Vinnarkiten består av;

- Målarförkläde- one size
- Massor av härliga babyvårdsprodukter (bubbelbad, wash mousse, hand & face wipes, baby wash, wipes med praktisk sugpropp,)
- Blöjpaket med art edition tema i stl 5
- Produktcheckar
- Kritor
 
Lycka till!
 
i samarbete med Libero, tävlingen avslutas redan i kväll 21.00 och vinnarna meddelas kort därefter!
Monia - mamma till Tuvalie

Om man har så små barn att man inte vet vilka deras favoritfärger är, kan man inte vara med då? Min dotter har storlek 4 på blöjor och går snart över på 5 (7 månader) men tyvärr kan hon ju inte berätta eller på något vis visa vilken hennes favoritfärg är...

Jag kör en chansning och hoppas att mitt bidrag i tävlingen blir godkänt genom att jag berätta vilken MIN favoritfärg på HENNE är :) Rosa helt klart! Inte bara för att hon är en prinsessa, utan också för att hennes hår och hy går väldigt bra ihop med färgen. Jag klär henne i den så ofta jag kan :)

Nu hoppas vi att nya blöjor och babyvårdsprodukter hittar hem till oss. Kram

Emma S

Vill gärna vara med.
Då jag än inte har nå barn än utan tävlar för att vinna till en kompis som jag vet har "behovet" av saker till hennes barn då de har de lite tjärvt just nu. Jag tänker därför säga vad hennes dotters favoritfärg är :-) hon är en riktig liten prinsessa och rosa är det enda som gäller :-)

Lisa

Hej avenymamman! Min dotters favvofärg är grön och lila! Kram Lisa

Malin

Kul! Min dotters favoritfärg är olika för varje gång man frågar :) gillar att det är så och att hon är öppen för alla färger! Frågar man om favoritdjur så är hon dock inte lika öppensinnad, då är det bara rådjur som gäller! Nu håller vi tummarna för vinst! :)

Diana

Rolig tävling! Givetvis vill ju just vi vinna! :)
Min son är 1 1/2 år gammal och på dagiset där han gårjobbar dom just nu med färgen grön. Allt är grönt! Jag vet inte om det beror på det eller något annat, men här hemma går han runt och antingen pekar på gröna saker eller kommer gåendes med något grönt i handen för att visa. Jag skulle alltså gissa på att min sons favoritfärg är just grön! I alla fall just nu!

Josefin Eriksson

Min lilla kille tycker om allt som bildar kontraster. Men hans limegröna skötbädd kan trollbinda honom länge länge. Så limegrönt får det bli!

Vanilla - mamma till Lilla hjärtat ♥

Åh, vilken rolig tävling! Vi använder bara Liberoblöjor och Liberoprodukter till vår dotter, så det vore perfekt att vinna det här kitet! :-)

Min dotter är 9 månader så jag kan inte riktigt säga vilken som är hennes favoritfärg, men jag vet att hon älskar mycket färg! Hon älskar t.ex. böcker med färgglada bilder! Det ska bli så roligt när hon blir lite större och kan börja skapa själv med en krita eller en pensel i handen! :-)

Håller tummarna!
Kram

Therese

Min dotter älskar lila. Men också grönt, och helst limegrönt! Rosa är en favorit också men lila och grönt går först :)

S

Min bebis kommer inte förrän i årsskiftet så det är svårt att veta vad hen kommer att gilla? Men jag älskar orange och tycker att det är en skön accentfärg som livar upp – både när det kommer till inredning och små detaljer som accessoarer och nagellack.

Ann-Charlotte

Min dotters favoritfärg är rosa i alla nyanser :)

Emilie

Min dotter har inte visat än att hon har någon favortfärg vad gäller kläder o annat dylikt. Dock när det gäller mat, så ratas gärna grön men hon slukar glupskt röda, gula, orangea saker:-)

emma

Min son är 8 månader, svårt att säga vilken hans favorit färg är men så fort någon eller han själv har något leopard mönstrat så vill han gärna ta på det läääänge, så intressant (kanske fint) tycker han.
Inte direkt någon färg kanske..Men Hoppas det gills :) hihi!

gabriella

Hallå!

Min dotter blir väldigt glad av gult och verkar inte alls tycka det är fult ;)

kram !

anja

Hej! Jag har världens bästa syster och syskonbarn och vill gärna vinna för deras skull! Hon har en flicka och en pojke och båda älskar färger och att måla. Om jag (dem) måste välja favoritfärg blir det nog rosa för båda!

Iza

Åååå va ja hoppas att ja vinner!!

Min bebis (kille) verkar älska rött! Mina favvofärger på honom är mörkblått/vitt/rött-randigt :-)

Min stora bonuskille älskar lila o orange! Så kul att han "vågar"! Min lilla bonuskille älskar blått, såklart! ;-)

Wilmas mamma

Min dotter är två år och fyra månader och har precis börjat namnge olika färger. Och även om hon vet att det är olika färger så är ALLT blått. Så hennes favoritfärg är alltså blå. Och det är något hon kommit på helt själv då jag bara klär henne i rosa och inte alls gillar blått själv.. ;P så vet inte riktigt vart hon fått sin favoritfärg ifrån.

Jennie

Dottern som är 1,5 år älskar grönt och blått! Eller, som hon själv säger; "glön" och "bå" ;-)

jennie

Dottern på 1,5 år har grönt och blått som favoriter. Eller, som hon själv säger; "glöna" och "bå" :)

Leias mamma

Typisk treårig flicka---> rosa och glitter är det bästa som finns!

lewyrewyrt

Amama I ahe i ey, tocugilije ocihaf cetopazi acekilu kuxip eyumuhok!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress