6 september 2012

BUGABOO BEE NEON

MODE KIDDO

Här nere på solkusten ser man otroligt många Bugaboos överallt, nästan så jag saknar vår Donkey när hemma. Vi valde att ta med våra Chicco Paraplyvagnar men blir mer och mer sugen på att testa en Bugaboo  Bee. Fick just nys om att Bugaboo Bee Neon kommer lanseras i Oktober och visst ser den fin ut? Kanske något för oss när lillen slutar åka vagn och liten får ensamrätt på åket. Är det någon av er som har en Bee? Hur är de att köra på vinterhalvåret?
 
Psst! Har man redan en Bee så kan man ju alltid komplettera med bara åkpåsen eller baby cocoonen i neon, så fina!
 
Mille

Älskar våran bee! Den har tyyyp räddat livet på oss i form av underlättad vardag. Smidig med fullt liggläge när det är dax för siesta. Och lätt att fälla ihop då man inte behöver koppla loss några delar. Vi bor ioförsig i Spanien, men flyttar tillbaka till vintern så de blir kul att se hur den funkar där. Man kan låsa hjulen fram så framåt går den väll, det brukar ju vara ganska bra skottat i götet.. Beroende på var man bor :)

Anna

Hallå
Har en bee som vi haft till vår dotter som nu är 5 år, köpte den när hon var 1 år då den precis kommit!
Den kan ha förbättrats sedan dess, hoppas på det för är rätt sugen på en till våran lille grabb nu!MEN den vi haft var helt värdelös i snön! det tror jag ju att denna oxå är då det är samma hjul :( bromsen pajade ganska snabbt likaså regleringen på handtaget! på pluss sidan då...lätt att fälla ihop, tar lite plats och du kan fälla den till liggläge!
Anna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress