Som ni sett förrut har vi förstorat upp vårt bröllopsfoto på en canvastavla vilken nu står lutad mot väggen i vårt sovrum (vi tyckte den passade bättre där än i vardagsrummet/köket). Jag kan tycka att det är just på Canvas man njuter av bilder och minnen då de oftast annars blir liggande i tt fotoalbum i en bokhylla på sin höjd. Att somna med ett av livets finaste stunder på näthinnan borde väl ändå vara välgörande, tror ni inte?
 
En sida man kan beställa upp sina bilder på Canvas är illux.se och de erbjuder just nu 15% rabatt på alla ordrar med koden "FOTO15" och dessutom fri frakt på orders över 500kr. Jag funderar på att beställa några bilder på barnen då det inte blivit av innan, kanske julklappar till oss själva som kan få joina väggen i vårt sleepingroom. Vad har ni på era väggar? 
 
Psst! En annan fin grej sidan säljer är denna typ av väggdekorationer, hur fina är de på bilden ovan med de barnsliga streckgubbarna? Grafiska men ändå lekfulla. Kan bli fint att dekorera med den dag vi fixar ordning ett litet lekrum i källaren kanske?
 
detta inlägg är skrivet av Avenymamma i  samarbete med Illux.se, rabatten erhålles vid användandet av koden ovan och canvastavlor kan beställas i måtten 20x20 tom 150x300cm
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress