Då jag ingår i Apoteket Bloggpanel så har jag fått möjlighet att strössla lite godsaker över er nu inför jul. Jag tävlar ut 2 av varje av ovan produkter som alla finns i Apotekets sortiment, dvs 4 vinnare som får 2 produkter vardera- en till dem själva och en de kan ge bort till en kär vän;

·         Apotekets Baby bad & Schampo 2-i-1, parfymfri.

·         Apolivas härliga handkräm med doft av gröna frukter och mynta, 100 ml

·         Nouba-mascara MarscarONE triple volume (svart)

·         Apotekets ekologiska rooiboste – Apelsin & Nejlika

Det ni behöver göra för att vinna är att berätta vilken produkt ni vill vinna, vem du vill ge en extra julpresent och varför. Lycka till och glöm inte sprida julkärlek därute!

tävlingen pågår tom Måndag 3/12 2012 och vinnarna meddelas kort därefter här på bloggen!

Marie Enarson

Hej, jag vill gärna vinna mascaran.

En extra julpresent ivll jag ge till Missing People för deras enormt värdefulla arbete med att finna försvunna personer. Detta sker dessutom helt på ideell basis.

Julkramar Marie

Lisa

Åh! Jag skulle vilja ge Apotekets Baby bad & Schampo 2-i-1 till min mor, då min lilla älskar att bada i hennes badkar!

Ann-Charlotte

Jag vill vinna en mascara till mig och min kära mamma. Vi ska inte köpa några julklappar i år så om jag vinner en mascara så kan hon ju ändå få den i julklapp :):)

Bea

Jag skulle vilja vinna handkrämen för att ge bort till min älskade mamma därför att den skulle passa henne perfekt. Hon jobbar deltid som konstnär och arbetar då mycket med betong som då gör hennes händer väldigt torra. Vore kul att överraska henne med något litet nu redan i advent. Och vet du, jag skulle ge henne båda!

Elin

Jag skulle så himla gärna vilja vinna mascaran då min studentjulklappsbudget skulle behöva sig ett uppsving. Den sextonåriga lillasystern kommer att spendera julaftonen på sjukhus och är värd lite extra pepp från tomten för att komma tillbaka lite starkare, bättre och färggladare under nästa år =)

Åsa

Hejhej! Apotekets baby bad och schampo vore perfekt då jag snart får en baby :)
Skulle gärna ge min mamma en handkräm då jag alltid gör slut på hennes ;)

Petra

Jag vill jättegärna vinna en mascara från Nouba. Kul att testa ett nytt märke som jag aldrig tidigare har gjort :)
Extra mascaran skulle jag ge min mamma för att hon alltid ställer upp för mig och mina barn! Sist åkte hon T/R Umeå-Luleå över dagen för att hämta min son, sträckan är enkelväg 25 mil

Diana

Jag skulle mer än gärna vilja ha och även ge bort baby bad och shampoo till en av mina fina vänner som fick bebis i förrgår! Vad vore en mer perfekt som ett extra litet glädjepaket?! Jag hoppas på tur! :)

FruJ


Av min sambo har jag bland annat önskat mig goda (och lite dyra och lyxiga) teer. Men eftersom han har tummen mitt i hand när det kommer till julklappar (han har en tendens att köpa en parfym eller dylikt för att han tror att det är alla tjejers högsta dröm i julklapp, vi måste jobba med den biten, i know) så kanske detta är min chans att se till att 'rätt' paket hamnar under granen.
Om jag vann skulle jag ge den extra julklappen med te till min vän. Hon älskar te, precis som jag. Och vi kan sitta i timmar och pratar och dricka kopp efter kopp efter kopp. Nästa gång kanske jag kan överraska henne med detta? :)

E-L

Jag vill vinna Apotekets Baby bad & Schampo 2-i-1, parfymfri. Min syster skulle få den andra. Vi har döttrar med 3 mån mellanrum och de är riktiga badnymfer.

Marie

Jag skulle gärna vinna handkrämen, hela min familj lider av extremt torra händer=måste smörjas in jämt under vinterhalvåret. Den andra skulle jag givetvis ge till min syster samma skäl! :D

Ellens tankar om mode

Jag skulle vilja vinna te, och dubletten skulle jag i så fall ge bort till svärmor då Roibooste är en av hennes stora favoriter (det har blivit en stor favvo hos mig med!).

Sara

Jag skulle gärna vilja vinna mascaran från Nouba.
Apotekets Baby bad och schampoo 2in1 skulle min dotter få.

Elin

Jag skulle vilja vinna mascaran och den extra mascaran skulle jag ge till min mamma. Hon har haft ryggskott i en vecka och missat både julbord med jobbet och en efterlängtad konsert. Så hon behöver piggas upp!

Monia - mamma till Tuvalie

Jag vill gärna vinna "Apotekets Baby bad & Schampo 2-i-1, parfymfri". Perfekt för Tuvalies känsliga hy! Min vän Sandra skulle få den andra flaskan till sin dotter Joline så hon också vårdar sin känsliga babyhud på bästa vis :)

Paulin

Mascaran från Nouba. Jag vill ge en extra julpresent till min mamma. Världens bästa mamma helt enkelt. Det kan man inte uppmuntra för mycket!
kram kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress