En look som jag ofta klär grabbarna i är jeans/haremsbyxor+ t-shirt+ Scarf (som denna). Både coolt och bekvämt för lek som funkar både på förskolan och på stan. Ovan är tips på schyssta t-shirts till billig penning och ni hittar dem hos Nelly. 
 
Om det är okej att bära mjukisbyxor utanför hemmet lär de vise tvista om men jag tycker det är befängt att inte barn ska kunna bära mjuka, lekvänliga plagg där de behöver dem som bäst. Välj ett par med fina detaljer och fin passform så kommer de se allt annat än pyjamasaktiga ut. Passar dessutom självklart på både flickor och pojkar!
 
Olivia

Shit vad ställd jag blev.
Har ALDRIG tänkt tanken att det inte skulle vara okej för ett barn att ha mjukisbyxor till förskolan. Det borde vara mer regel än undantag. Precis som du säger, det mest lekvänliga plagget ska självklart bäras på ett sånt ställe där barnen leker hela dagen.
Kan ibland få ont i magen när jag ser ett barn i tajta stela jeans som gör att de t.ex inte kommer upp i gungan själva för byxorna 'tar emot'. Nej aldrig!
Kram!! :)

Sara S

Galet att klä sin barn i kläder som inte är lekvänliga för att man vill visa upp ett visst yttre. De som är 5-6 år kan man ju förstå att man inte klär i "bebiskläder" men annars är komfort och tåliga kläder viktigast, vet inte hur många plagg som varit nerlimmade och färgstänka där det inte gått bort i tvätten.
Är det någon debatt jag missat kring detta?

Svar: Inte direkt en debatt, bara något jag överhörde på en sångstund härom dagen. Irriterade mig på att jag inte hoppade in i diskussion sen efteråt men jag blev så paff. Där satt jag med mina pojkar i haremsbyxor och leggings, så fina och så bekväma liksom!
Jennifer Benisty

lejnox

Jag tycker Zara har väldigt bra mjukisbyxor (mycket annat också såklart!) som är mjuka, fina och prisvänliga - precis som du tipsade om!

Svar: Håller med! :)
Jennifer Benisty

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress