Efter önskemål.
Uppifrån och ned;

Vårt matbord, så här ser det ut tre gånger om dagen i olika former och de flesta dagarna även därimellan. Att städa, plocka och torka av efter varje måltid har jag insett är alldeles för slösaktit tidsmässigt samt bortkastad lektid/vilotid för mig och grabbarna.

Den fina betongsaken? Ja, så här ser den ut 6 dagar av 7. Grym som avställningsbänk och ja, det är en halväten chokladbit ni ser trängas med räkningarna, smutstvätt och en alla jädrans reklamblad.

Psst! Vad som inte fastnade på linsen var min minsting som vid fototillfället fick för sig att gnaga på vår ljusa textilsoffa- strax efter intaget av Spagetti & Tomatsås. Gött.

I kväll ska jag packa för i morgon hoppar jag (!) på tåget till Stockholm. Jag kan knappt fatta det men jag och mina två bästisar (säger man fortfarande så?) ska på SPA i 48 timmar. Att få sova två nätter igenom- bara en sådan sak.

avenymamma house- oretuschat


>
Diana

Härligt att se att även du är mänsklig! Haha!

Iza

Hahaha! Love it! Tack för den mänskliga smygtitten ;-)

lejnox

Härligt att se att det är så även hos andra :)

Trots att vi har hund så blir golvet (bordet, stolarna + allt annat som är i närheten också för del delen...) ändå så kletigt efter varje måltid. Allt detta eviga torkande...



Hoppas soffan går att rädda från tomatfläckarna och att du får en härlig spa-upplevelse!

Sofia

Underbart Jennifer! Är så trött på alla tillrättalagda hem. House of Philia ursäktar sig för att hon inte hunnit retuschera sina bilder. Herre min gud liksom.



Jag ägnar hela mina dagar åt att ta rätt på Violas oreda vid matbordet. Skickar mms till Jonas hela dagarna på dena oreda för att visa hur osexigt mitt liv är...



Njut av spa:t!



Kram S

Svar: haha jag är också expert på att låta David få veta att jag drar ett tungt (TYNGST) lass som är hemma. Som den bästa man han är inser han att det bästa är att bara hålla med! :)
Jennifer Benisty

Farmor

Roligt att kika in hos er var ju rätt länge sen ..jag såg bokhyllan med gröna "böckerna" ,,där gjorde de sig fint..kram.

Svar: Eller hur farmor lilla, du måste komma hit i sommar!!! Jag och pojkarna skulle bli jätteglada!
Jennifer Benisty

Johanna

Sådär ser vårt matbord också ut. Dock har vi lite fläckar i taket från när vår lille trotsige 2,5 åring haft sina inte-äta utbrott :-)

Svar: Hehe det har vi klarat oss från ännu men utbrotten kommer var och varannan dag för min 2,5åring också, måste vara åldern! ;)
Jennifer Benisty

A-K

Hej, jag tycker att ert hem verkar så himla fint och luftigt, extra levande (stort plus!) när det syns att ni bor där också!:-) Hos oss röjer vi undan och städar på kvällen när dottern nattas/somnat. På dagtid är det, som du skrev, "onödigt", det stökas ju ändå till igen och igen och igen. :-)
Har ni renoverat taket som syns på bilderna eller var det så högt i tak när ni köpte huset? (Jag är nyfiken eftersom vi letar efter hus, gärna med liknande takhöjd)
Vilken lyx med spahelg, du gör helt rätt och det är ju guld värt för alla som inte bara kan åka iväg när som helst! Kan även tipsa om Hagabadet (duobehandling provade jag med min man sist).

Isa

Härligt! Vardagsromantik på hög nivå :) Det syns att ni njuter av livet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress