Under hela min uppväxt har jag vid födelsedagar och skolavslutningar
fått pengar och silverbestick av mina far- och morföräldrar och det inspirerar mig till ett tips jag tänkte delge er. Det är nämligen så att även om några hundralappar då och då gick till cd-skivor eller annat smått och silvret inte alltid kändes superspännande att få år efter år så var det ändå det växande sparkontot som senare finansierade min utvecklande boende i London och besticken som jag i dag använvänder och dessutom har som säkerhet om jag någon gång skulle vara i akut behov av pengar (fatta vad en hel uppsättning är värd!).  Det jag vill komma till är att det kan vara värt att tänka på tt det mitt emellan de högt uppskattade plastleksakerna, cars-bilarna och andra växa-ur-saker kan vara en investering att lägga pengarna på sådant som håller sitt värde under uppväxtåren.

Sofia fick mig att tänka på att vill man inte köpa silverbestick till sina barn kan man även köpa designklassiker. Vill ditt barn inte sedan ha dem i 15-årsåldern kan hen alltid sälja och köpa sin moppe för pengarna. Mina pojkar kommer dock inte få skaffa några farliga fartmaskiner men ändå- ni fattar.  Vad tror ni?

uppifr. ned. lou lou ghost & puppy magis
ANGELICA [foto&basket]

Jag gillar din blogg! :)

Sofia

True. Jag försöker alltid köpa "smarta" saker till barnen vid jul & sånt där. Leksaker o sånt får dom ändå av alla andra.

Bästa köpet till tjejerna är förutom saker till deras rum deras fina berlocker från Tiffanys. Dom kommer dom ju garanterat ha hela livet.

När Ophelia fyllde ett fick hon finaste BMW Bobby car:en såååå fin & väldigt piffig!

Den är ett tips till den stundande ett års dagen för er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress