Alltså som mamma (eller pappa också för den delen) så uppskattar man kläder som så att säga "håller i storlek" längre än ett par veckor. Krukset är ju att oftast vet man ju inte när man köper plagget vad som gör´t eller inte. Men så plötsligt händer det och det känns himla bra.

Eftersom jag just insett att lillen använt sina leggings och t-shirt från Cloo i 6 månader nu så tänkte jag att jag kan tipsa er, snacka om valuta för pengarna!

outfit från Cloo Collection- For Kids with Cool
yasmine modell mamma och fru

allt bra?

har ett jätte bra tips i min blogg nu för dom som gillar tea o kaffe.

världens bästa kaffe maskin

kraam

Sara S

Va!? Köper nästan aldrig nya kläder till de små men det här kan jag överväga, med tanke på att det är ett göteborgsmärke (alltså inte mastodont kedja) så blir man ju sugen. Vet att du skrivit om Cloo innan men minns inte om de var ekologiska? Och vart är de tillverkade? Du verkar ju ha bra koll på märket.

andrea

Jag hade gärna köpt mer ur kollektionen om det funnits i större storlek. Tröjan vi vann härifrån passar dock fortf lika bra & den vann vi ju innan jul, tror knappt lillen haft något plagg som passat så länge och dessutom hållt för tvättarna! :) Så jag hoppas på att näsa kollektion även kommer i större storlekar, isf blir det köp direkt!

lady thirty

Vilket bra tips!

Man blir verkligen glad när man kan använda plaggen lite längre än en kvart. Vissa plagg gör de så himla små i halsen också, så då kan det göra att man inte kan använda plaggen längre än en kort stund då bebisarnas små huvuden också växer :)



Nu ska jag spana in lite Cloo!

J

Cloo är bäst! B har haft hamster dress, white mink och blackbear i snart ett år nu och de är lika fina än. Nu har snart lillebror vuxit i badger som ligger på vänt också. Plaggen tillverkas i Estland om jag inte minns fel, rekommenderar de som vill veta mer att kolla cloocollection.blogspot.com- Maria har ju stenkoll på produktion och eko så hon svarar säkert gärna :).

J igen

Och större storlekar kommer i nästa kollektion avslöjade Maria på Cloos FB-sida i förra veckan :).

Isa

Så du menar. Att om jag köper minsta storleken till min 1 ½ månaders, så kan hon ha det kanske i 6 mån framöver? Eller köpte du storleken större?
Plz, ge mig råd nu. Vill ju haa! =)

Svar: Hej! Jag köpte strl 74/80 när min lille var 3 månader och han är drygt nio i dag och kan fortfarande ha dem (de va ju lite långa i början men just i leggingsgör det ju inget då man bara kan "korva" dem). Min pojke har varit ganska högt upp på bvc-kurvan men har du ettt mindre barn kanske strorleken under räcker... lycka till!
Jennifer Benisty

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress