Jag berättade ju tidigare att jag fått testshoppa på den, i Sverige, nylanserade tyska siten Zalando.se och jag har nu fått hem min order. Zalando är en tysk shoppingsite som sedan starten 2008 växt till Tysklands största aktör och vad jag tycker liknar de Asos men att de inte riktigt kommit lika lågt ännu  modemässigt. Dock gillar jag många av de märken de säljer och den enkla och lättklickade designen. Zalando har dessutom både en Hem & Barnkategori vilket självklart faller mig i smaken. Flera klassisker såsom Timberland och Converse kommer man dessutom över till ett bättre pris här, dessutom är gratis frakt och returer som de erbjuder grymt.

Jag beställde en Mini Kånken till Liten som har blivit stor och självklart vill vara lika som storebrorsan. Tycker den är väldigt lagom i storlek dessutom och använder dem i stället för skötväska/matpåse/bilförvaring på utslykter och resor. Så skönt att ha allt samlat på samma ställe men ändå inte kånka (!) runt på för mycket... ni hittar dem här.

Psst! Min order fick jag hem på några dagar och levererad till dörren, snabbt och smidigt vilket uppskattas av en van & kräsen nätshoppare!

Mini Kånken, Fjällräven hos Zalando.se




functionality! ) --> Zalando Beauty 180x150
lejnox

Den där svarta med skinnlogga är min favorit, väldigt fin!

Sara S

Bra tips, gillar fri retur. Inte kul att skicka tillbaka ett par skor på asos när frakten blir 230:-

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress