De första produkterna jag valt att testa som medlem i Apotekets Bloggpanel är de omskrivna nya hårprodukterna Styling Powder och Shine Spray. Det förstnämnda är liksom kommit att bli räddningen för mig som småbarnsförälder, vet inte hur många gånger jag insett kort innan avfärd på morgonen att nej, jag hinner inte tvätta håret. Och även om det bara är en lämning på förskolan så vill man ju inte känna sig som två svåra år i håret eller vad säger ni?
 
Jag tycker absolut att Apolivas Styling Powder funkar på mitt hår, speciellt då jag gärna sätter upp det om det är ont om tid. Lite spray på sidorna och hårstråna får mer stadja och torr känsla. För mig som ofta har lite mörk utväxt är det dessutom grymt för pudret ljusar upp håret tillfälligt.
 
Shine Sprayen har jag inte fastnat för lika mycket då mitt hår är ganska tungt ändå och jag kan känna att den just tynger ner en del. Däremot  så kom jag på att den är bra till att spraya på lite sprödare toppar, blir nästan som en olja och håret ser friskt ut igen!
 
Fråga gärna om ni undrar över något om produkterna!
 
Apoliva är Apotekets egna varumärke och finns i deras butiker samt i Apotekets webshop
avenymamma i samarbete med Apoteket/ Apotekets Bloggpanel
 
 
emilie

Jag undrar om styling pulvret då kan fungera lite som ett torr schampo. För tex dust it som också är ett styling pulver, så tycker jag att håret ser jättesmutsigt ut när man använder det som torr schampo, men du menar att apolivas fungerar både som styling o schampo? Hoppas du förstår hur jag menar;-)

Svar: Hej Emilie! Ja, ungefär så menar jag... Jag använder det lite som ett torrschampoo faktiskt. Visst måste jag liksom "borsta ur" lite när jag sprayat på men det brukar jag behöva på andra torrschampoon med, så att det inte blir typ lite grått.. förstår du? Lite svårt att förklara men svaret är alltså Ja :) Hoppas du kommer gilla den med om du provar! //Avenymamma
Jennifer Benisty

Maria

Oooh, tack för tipset! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress