Hej! Kör samma fråga som jag frågat tidigare: Jag ska på ett bröllop till sommaren och det blir även mitt första. Bruden ska ha en röd klänning så den färgen går bort att ha. Skulle gärna vilja ha tips på hurdan klänning man kan ha. Maxiklänning? Färger? :) Tack på förhand!

Å vad härligt med bröllop. Då bruden valt en röd klänning gissar jag att brudparet inte är superstrikta när det kommer till dresscode = I Like! Jag planerar ett litet inlägg på temat men tills dess: Maxiklänning? Ja gärna. Moderiktigt och samtidigt vackert. Färg tycker jag att du ska välja efter vad du gillar och känner dig bekväm i och i stället fokusera på materialval. Utan att visa pekfingret vill jag avråda från tex bomullstrikå då det lätt kan se ut som en strandklänning och i stället gärna satsa på ett vävt tyg. Mitt bröllopsmotto: Det ska synas att man klätt upp sig, inte klätt ut sig! Återkommer som sagt med mer tips på specifika plagg som finns just nu.

Jag undrar vart du köpt de fina bruna strumporna? :)

Weekday! Dom är inte bruna Jenny, utan senapsgula (även samma färg som ett spädbarns avföring men det kanske inte passar in här hihi)

Hej! Tack för en bra blogg! Jag undrar hur gammal du var när du fick ditt första barn? När blev du färdigutbildad? Hur lång är du?

Tack! Jag var 25 år när lillen kom till världen och är i dag 27, 28 i sommar. Jag var färdig med min KY-utbildning våren 2008 så 24år (mkt räkna här på kvällskvisten). Jag är 166,6cm lång, om jag nu inte sjunkit i hop av allt släpande på pojkarna, brukar bli lite pikad av min kära mor angående min hållning nu för tiden, inte helt orelevant pikning tyvärr.

Hej! Åh jag undrar om ert hus... Bor ni i Gbg? Har ni renoverat mycket själva eller lejt bort endel? Såå fin stil!

Återigen TACK! Ja, vi bor i Göteborg, 15 minuter västerut mot havet. Småfix håller vi på med hela tiden men de större projekten har vi haft hantverkare till. Jag tror på att ens boende ska växa fram i lagom takt och på att inte ta sig vatten över huvudet. Man ska känna lugnet när man kommer hem, inte tvärtom, det känns som om vi hittat rätt.

Hur är livet som tvåbarnsmor jämfört med att ha varit bara tre?

Alltså, när liten låg i magen så var lillen inne i en ganska intensiv fas och både jag och min man undrade hur det skulle gå när vi skulle bli 4. När liten väl kom så var det dels underbart men också väldigt jobbigt stundtals men efter några månader kom julen och sedan har det bara blivit lättare och lättare. Pojkarna har liksom funnit ro vid sidan av varandra, min man och jag får sova mer på nätterna och det finns mer tid och ork för lycka, kärlek och upplevelser i familjen. Kort sagt: Vissa dagar sliter jag mitt hår men det gör jag samtidigt som jag tackar gud för att jag är så lyckligt lottad.

Dina ringar, var kommer dom ifrån?

Ringarna kommer från Schalins. Förlovningsringen är med prinsessslipade diamanter och alliansringen briljanter i rad. Det är sjukt hur mycket ett par matriella ting kan betyda så mycket, dock självklart är det inte värdet i guld utan minnena, nuet och framtiden!

Tjing för den här gången!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress