Liten sover så gott i pappas famn medans jag filar på ett förlossningsbrev, förlåt, en förlossningshistoria för er. Jag varnar redan nu för lite rosa-fluff-tendenser men faktum är att andra gången gillt blev lite av en dröm. En dröm med en stuns av panik, många mindre angenäma minuter och med obeskrivlig smärta förvisso men med världens bästa slut. Återkommer.

Litens första outfit är mjukaste seten från KappAhl:s organic cotton kollektion Newbie
Katrin

Hej, grattis till bebisen och gud vad mysigt med små mjuka fötter! Tänkte på dig när jag såg att ett nytt klädmärke för barn ska lanseras i göteborg nu i höst. Verkar vara ganska fins, avskalade kläder i ekologiska material.



Man kan kolla på deras facebooksida för lite förhandstitt: facebook.com/cloocollection



Hoppas ni har det mysigt i bebisbubblan!

Sara

Vill tipsa om min nya blogg som handlar om Viktnedgång, Träning och hälsa men även om min vardag. En blogg som är till för att motivera och hjälpa andra men också en blogg där jag kan skriva av mig, lägga upp bilder och dela med mig av mitt liv. Skulle vara roligt om du kikade in! Kram Sara (www.saraleffler.blogg.se)

Ida

Vart har du köpt di dära små vantarna eller vad man ska kalla dem?

Kajsa

Åh, lille! Grattis Jennifer! Hoppas att ni får en underbar helg med er nya lilla skatt! Jag ser fram emot förlossningsberättelsen :)

andrea

Tänk att en människa kan vara sådär liten, så liten men så mycket att älska. När jag ser dom här bilderna blir det tydligt att min lilla kille inte är så liten ändå, 13 månader är han och det känns som att han varit lika stor hela tiden, trots att det faktiskt inte var särskilt längesen alls som han var sådär liten och pluttig som eran lille är. Härligt också att ni verkar vara en så genuint lycklig familj med massor av kärlek (även innan detta lilla mirakel)! Det ger mig hopp när jag märker hur folk i min omgivning börjar gå skilda vägar. Grattis återigen! :)

Anna

Åh herregud vad fint!Har svårt att förstå att det var över två år sen vi kom hem med vår lilla skatt!

Stort grattis!

Vanilla

Underbara bilder på er lilla skatt! Ska bli spännande att läsa förlossningsberättelsen sen - jag har ju min första förlossning framför mig! :-)



Kram

yasmine modell mamma och fru

vad mysigt hoppas du får en fin dag kram

Malin

Om jag börjar längta efter ett syskon nu!



Grattis till bebisen :)

Ellen i Colorado

åhh grattis till bäbisen.. längta till jag får en liten (ska bara skaffa mig en pojkvän först;))...



Vad ska han heta och vad heter storebror?:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress