God morgon kära ni. Nu har HM All For Children Collection kommit in både i butik och i deras webshop. Jag gillar kollektionen jättemycket och hoppas kunna svänga förbi och spana in den "in real" till helgen, annars får det bli lite nätshopping. Mina favoriter är tröjorna som är Kashmir/Ull blandningar till riktigt bra priser. Lyx för de små!

Ps. Nu har ju jag killar men hur fina är inte tjejkläderna?

pics; hm.com
evelina

Ja och gud vad lekvänliga kläder för småtjejer! Eller just ja. Tjejer ska ju mest sitta still och bli beundrade för deras utseende.

andrea

Jag spanade in kläderna igår men hann tyvärr inte köpa ngt o jag tycker att dom är superfina! Den där rutiga tröjan är underbar! Ska svänga förbi idag istället o uppdatera lillens garderob, hade jag haft en flicka också hade jag förmodligen ruinerat mig på barnkläder, så himla fina!

andrea

evelina: jag ser inte problemet? byxor, strumpbyxor och kjol blandat med en massa toppar är vad som utgör majoriteten av kollektionen, det är väl ändå lekvänliga plagg? klänningarna behöver man ju faktiskt inte köpa om man ändå inte har ngt event framför sig, typ kalas, bröllop eller liknande. isf kan jag väl kontra med att kavaj till en ettårig kille (i mitt fall) inte heller är särskilt lekvänligt, men ändå väldigt fint om man nu ska iväg på ngt särskilt. Tycker faktiskt inte att du har mkt att grunda din kommentar på i det här läget. Jag har hittat massor med fint ur tjejkollektionen som jag gärna skulle köpa ifall jag hade en dotter och som jag faktiskt tycker är både praktiska och fina plagg. Hade du däremot fällt en liknande kommentar om inlägget hade handlat om Lindex storleksskillnader på tjej-/killkläder så hade jag kunnat hålla med dig, men nu, nä jag förstår inte riktigt problemet.

Sara S

Dom är helt underbara. Jag handlade igår för 2000:-! Och jag vill ha mer!

Det bästa (för mig) är att man kan ha både tjej och killkläderna till en lite tjej. Och du Jennifer, det finns en babykollektion i butiken. Den fanns väl inte på nätet? Lite samma fast mindre och inte lika mycket att välja bland. Har köpt matchande till dottern och lilla flickan i min mage. Cheesy, men så sött.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress