Ni mammor där ute som har alldeles nykläckta söner
(eller döttrar för den delen) vars ögon ser på er som om ni var den vackraste skapelsen på jorden, jag har ett råd till er. NJUT. Det kan komma en dag när du står där halvnaken, helt oförberedd, brevid din älskade 2-åring och hans/hennes ansikte plötsligt skrynklar ihop sig och ut kommer ett väldigt tydligt -BLÄÄÄÄ. Tur att jag har en liten också.

älskande (ärliga!) unge

emma

haha det var precis vad jag gjorde när jag var liten och mamma tog på sig kläder efter en dusch. Jag satt i soffan och granskar henne. sedan utbrister jag; mamma du ser bättre ut med kläder på!

usch va taskig jag var....

Ann-Charlotte

Haha.. Älskade ungar :)

Rumlan

Hahah åhh <3

Christine&Paris

Haha! Jag minns när jag var liten och såg mamma naken, och utbrast "mamma har boppar, hahaha". Gud jag skrattar vid minnet! Så mycket man inte visste och tyckte var märkligt i den åldern ;)

Dirisen

Haha! Häromdagen när jag stod och duschade, så kom min 2 1/2-åring in och när han betraktat mig ett tag så pekade han mot mitt underliv och utbrast "mamma smutsig". Jag trodde att jag skulle dö av skratt. Ungar är verkligen härliga!

spiderchick

Haha vad sött ;-) Och vilka roliga kommentarer!



haha...

Johanna

Vilken gullunge! Min 2-åring trotsar sig mest igenom dagarna, hoppas det går över snart. Har ni känt av terrible Two ngting?

Nina

Haha underbart!



Jag fick dock en fin komplimang av min son igår (som snart fyller 10)

"mamma du har ju ingen sån stor mage (som hon på "du är vad du äter") din är ju platt och musklig"



; )

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress