Nu kickstartar vi dagen med hotellfrukost och storstartsutsikt!
Ha en fin dag kära ni.

blickfång från mitt fönste
r
Farmor

Kära lilla Jennifer,vilken utsikt!vad glad jag är för din skull,men orolig för det läskiga i Japan.pratat med mor din,nu hoppas jag det går bra för dig ,och kommer hem med en hel hög kläder som passar även till äldre damer i min st,PUSS,PUSS,PUSS..

Farmor

Glömde säga att jag är jätte stolt över dig,,skryter här hemma utav bara den ,puss igen..

sophie

Hej! Mitt dröm yrke sen jag var liten har varit att bli inköpare inom mode. Jag arbetar idag på en svensk modekedja som säljare och sitter just nu och planerar min framtid/utbildningar. Tror du att det finns någon möjlighet till att bli inköpsassisten med en vanlig ekomoniutbildning och ett stort intresse för mode? Tacksam för svar :)

Paulina

Vilken söt Farmor du har!!

andrea

Hej! Jag hoppas att du kan hjälpa mig med en litet klädproblem. Min son, 7 månader, behöver en vårjacka, jag känner att jag letat som en tok överallt. Polarn och pyret har förvisso bra grejer men ganska tråkiga i mitt tycke, varken H&M, Lindex eller KappAhl verkar ha något annat alternativ än fleeceoverall, kanske är jag för tidigt ute(?) men här i Malmö vet man aldrig, plötsligt knäpper det till o så är det 15+. Han befinner sig i en mellanstorlek känns det som (74), han är lång men ganska slank så problemet är ofta bra längd men för stor och bylsig på bredden. Enda jackan jag har hittat är en från Mini Rodini, då är bara problemet att storlekarna är 68/74 (som blir för litet) eller 80/86 som förmodligen blir för stort, det är ju omöjligt att veta hur mycket han kommer att växa i förväg. Så nu vänder jag mig till dig i stället, har du något bra tips på var man kan hitta snygga vårjackor till bebisar, dvs mindre än storlek 86? (hade han klivit över storlek 86 hade jag haft massor med alternativ) Jag har sagt att den får kosta max 700kr. Märken, affärer, vad som helst.. :)

Christine

Häftigt! Måste vara kul att få resa i jobbet till spännande platser :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress