..från Sara S:
J, du är verkligen en stilförebild för oss gravid. Du ser lika smashing ut som vanligt. Jag tycker själv att min (också andra) graviditet är så jobbig pga olika saker där ibland att jag gått upp så mycket i vikt. Hade inga problem att gå ner efter förra barnet men jag mår väldigt dålligt över mina svällande kropp (förutom magen). Kan du inte komma med lite konkreta modetips (för vi är väl fler?) för oss gravida? Hur gör du med dina shorts t.ex. Är det ett par gamla du fortfarande kan ha eller köper du en storlek större?
Lycka till med bebis och hus.


AVENYMAMMA SVARAR: Tro mig Sara, det finns tillfällen både under denna graviditet och under tiden jag bar på lillen som jag mått lite dåligt för det här med att kroppen min växer. Och förstå mig rätt, det handlar inte om antal kilo man går upp eller hur mycket man väger totalt, utan jag tror det är mer det faktum att kroppen faktiskt antar en form du inte är van vid, dessutom utan att du kan påverka det, som gör att det känns olustigt.

Det är svårt att beskriva den känslan men för mig var det till en början sammankopplat med en del skam. När vi fick reda på att vi väntade lillen så hade vi längtat ett tag och att då börja känna obehag av en så ytlig sak som att kroppen förändras kändes väldigt, ja, ytligt helt enkelt. Och dessutom otacksamt. Denna gång ser jag på förändringen på ett litet mer avkopplat sätt, jag vet ju faktiskt att det är under en begränsad tid + att jag behöver lite extra kropp för att föda mitt kommande barn, precis som alla andra blivande mammor där ute.

Jag tänkte de kommande dagarna tipsa om lite outfits som jag tycker har fungerat/fungerar för mig med min växande mage (armar, lår, kinder & bröst!). Kanske kan du och ni andra blivande mammor inspireras och så tycker jag vi tummar på att bring out the best av våra fantastiska kroppar nu- fatta hur grymma de är. Tjing!

Ps. Mina shorts har jag köpt nya i ett par storlekar större än vad jag brukar bära- inga flygande knappar här inte!
Anonym

Hej!



Fin mage du har :)



själv fick jag precis i förra veckan reda på att jag är gravid igen, ganska mkt tidigare än vi tänkt men men...om allt går som det ska kommer det vara 19 månader mellan mina. Hur lågt kommer det vara mellan dina? När har du bf förresten? :)



Lycka till! Ser fram emot dina klädtips :)

Anonym

Hej. Det verkar som att det här med kläder under graviditet är ett återkommande ämne. Kanske ska du be de som läser att skicka in bilder på vad de hade under sin graviditet som de kände sig fina i? Vem vet, det kanske inspirerar dig och andra därute!

Sara S

Jag känner igen det där med skammen, borde inte känna så där men det är svårt när kroppen förändras så snabbt och jag tror vi är många som haft våra issues med kroppen under tidigare år.

Kul att läsa dina kommande inlägg!

Tack för så bra pepp.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress