Den 26 April släpper HM ytterligare en Fashion Against Aids kollektion
(ni minns förra vårens Festival Collection?). Det är för en fin sak, det är smart, det ser fräscht ut men denna gång slås jag ändå av hur mycket några av produkterna påminner om andra varumärkens dito. Kolla här & här tex.

Det förvånar mig lite att HM väljer att inte direkt göra något nytt samtidigt som jag inser att det trots allt troligtvis blir en hit för företaget. Vad tycker du? För mig slutar det nog ändå med att jag kommer stå där i slutet av April och försöka få tag på ett exemplar av den gula plastväskan. You know me och shoppingbags!

pics;

Eva

Att göra bra kopior och ibland t o m bättre kopior är väl lite av HMs signum men jag är, precis som du, förvånad att de kopierar one piece

Christine

Jag tyckte inte det var något speciellt. Känns som en blandning av sjukhuskläder och nugårjagtillaffärenochköpermjölkiminatrendigamjukisbyxor. Typ ;)

Sara

Haha! Innan jag kom på vad det översta budskapet stod för tänkte jag "Men shit vilken trist t-shirt, hade ju vart mycket roligare om det stod stay positive". Men det hade ju blivit lite galet i sammanhanget... ;-)

Nina

Håller med, lite tråkigt! Men som sagt, det blir nog en plastväska här också ; )

sandra

vars har du hittat bilderna? :)



svara gärna i en kommentar på min blogg



leopardflackar.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress