Tack så supermycket för alla tips angående mitt förra inlägg
- de är guld värda! Fler av er tycker både inneskor och regnhatt är överkurs och faktum är att det var precis det jag inte hittade under min shoppingtur i dag så det känns skönt att det ändå inte verkar vara det viktigaste.

Något annat som var svårt att hitta var skor, jag har nu fått erfara att strl 23-24 verkar vara en populär storlek och slut på det flesta ställen i de modeller jag gillade.. när det kommer till stövlarna så var det dessutom svårt att hitta en modell som passade lillens fötter/ben, några tips på hur man ska tänka? Inte för små så de inte går på men samtidigt inte för stora för då lär han ju inte kunna gå!

Ps. Visar snart lite fina kläder som vi köpte i dag!

stövlar, Tretorn (typ de enda som passade lillens lite knubbiga fot men tyvärr fanns de inte kvar i svart som vi var ute efter)
andrea

Vi hittade skor på rea till våran lille. I rätt storlek dessutom, har nog aldrig hänt förut. 350kr ist för drygt 700 är inte helt fel :-) Stövlar är jättesvårt dock, vet att Barnens hus har haft tretorn-kampanj (99kr). Här i malmö hade dom iaf ett helt gäng med stövlar sist jag var där, men vet inte hur det ser ut på andra ställen.

Rövarmamman

Sötis får tipsa om Vincents allväder boots, lite tuffa i modellen o klarar de mesta ;)



o inneskor hade jag första månaden till Prinsessan, men de var hel onödigt. En dagen var de borta och andra så hade de glömt att sätta på dem på henne. Så som sagt helt onödigt:)



Kramar till dig sötis

Jessica

Hej Jennifer!



Jag har haft tretorn till min son i 2år nu och beställer alltid dom från ellos + hans vinterskor från kavat som också är därifrån, perfekta skor att ha på dagis! rekommenderas! håll utkik eller googla efter rabattkoder så kommer du ner massa i pris!

Frida

Återigen, vincent algot, allvädersstövel. Finns i helsvart och min lilla kille har knubbisfötter! De funkar galant! Gå in på vincentshoestore.com och sök på ALGOT!

Hanna

kan tipsa om barnskospecialisten på nätet de har bra utbud av skor, har satsat på ett par goretexskor av sneakersmodell till min 2 åring att ha på dagis. Tretoorn stövlar finns på coop forum till vettigt pris, de har även sneakers av lite billigare modell men dock ej vattetntåliga

Aggie

men åh, du kommer älska Vincent Mason gummistöveln. Finns hos barndos.se, fanns inte i 24 i deras egna butik eller webshop. Fick hem dem på två dagar, super fina är de! så fina med snörning och man får med inte mindre än sju par skosnören att byta färg med :-) Så fina! Kolla in vetja :-)



Annars har tex ellos tretorn, ofta med rabatt kod :-) Så kolla där också. Lycka till! Berätta vad det blev sen :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress