Din pojkvän/sambo/man kommer garanterat inte gilla dem
men vill du hålla fötterna varma i vinter så finns det bara ett sätt (vetenskapligt beprövat av Avenymamma själv): Satsa på något par av dessa vinterskor. Smakar det så kostar det men nå andra sidan kan du ofta ha dessa modeller år efter år då de är av bra kvalitet. Jag lever i mina Uggs när det blir kallt ute men behöver nu ett par för slaskiga dagar också, vad tror ni?

1. Bally Curlingkänga
2. Uggs
3. moonboots
4. Sorel

dina fötters nya favoriter?
Jella

Jag röstar på moon bootsen, tänkte själv köpa ett par sånna, hur mysiga som helst!

frida

Jag har köpt ett par Sorel inför denna vinter, är redan störtkär. No more kalla tår!!

Veronika

Jag rekommenderar helt klart curlingkängan! Varm och go!

kai

jag säger bara bally. det är mina absoluta favoriter, det kan vara hur kallt som helst (-25 till exempel) och jag fryser inte ett dugg om fötterna. de är dessutom vattentäta och rätt halksäkra. men de kostar ju väldigt mycket, men tar man hand om dem så lönar det sig tror jag. jag har haft mina i 10 år nu och har sulat om dem en gång, man ska inte slita ut sulan så man går på gummit. så en än gång, BALLY!

ae

jag har hittat ett par skor från keen som jag tycker ser så sköna ut, men snygga är dom inte direkt, ser ut som snowboardboots ( http://www.brandos.se/keen/snow-rover-kw5398shab-shitake-a-bloss/a20831 )



av ovanstående skulle jag nog helst dra på mig ett par bally, även om det är väldigt mkt "morsa" över dom, ja, min mamma har nämligen haft ett o samma par i 25 år.

Sari

Jag diggar moonbootsen, snygga på nåt galet sätt!

Majah

vart har du köpt dina uggs och hur mycket kostade dom ? :)

Nina

Haha, du har så rätt i att mannen i livet absolut inte gillar skorna ovan! Jag har levt i Ballys curlingkängor flera vintrar nu och de håller mig varm hela vintern lång. Precis som Kai skrivit ovan är de ganska dyra, men jag ser dem som en investering :) Dessutom drar inte Ballys svarta kängor så mycket fokus till sig!

Anna

Sugen på Uggs i vinter,som ny mamma måste man promenadrusta. Funderar på hur de är i storleken om man beställer över nätet?..

solveig jansson

nr 4 är ju praktiska men inte precis snygga.nr 1 ja dom e ju jättebra men så väldigt dyra.synd! nr tre?jag har ju varit med om moonboots så det känns liksom fel att ta fram dom igen.Jag ska nog satsa på dom dyra iallafall.Har ett par Clarks, liknande som hållit i många år så det kanske kan va värt att lägga lite pengar på stövlar i år.

nailspotting

Har ett par Bally och det är som ovanstående intygar, extremt varma. Så varma att när jag har dem till jobbet så måste jag byta om till inneskor, annars dör mina fötter av värmeslag :) Vattentäta är de ju inte när man köper dem utan man får impregnera skorna (inte så svårt eller dyrt, bara lite spray). Personligen tycker jag att de bara är sådär halksäkra, långt ifrån perfekta men helt ok att gå omkring i Gbg i på vintern. Lycka till!

Sara

De som verkar bäst är ju de nr 4, man vill ju helst att skorna ska palla både vatten, slask och kyla. Uggs har jag grymt svårt för. Men smaken är som baken och det är ju det som är charmen. :-)

NINNIE

hmm undrar verkligen vad man ska ha på fötterna. Här i västerås så kom det snöstorm med årets första snö så det var lite som kaboooom med vinterjacka och bättre skor!

Olivia

har ladda upp med ett par uggs för vintern som var fodrade. var riktigt mysigt att ha dom på foten kan jag säga :)

Tiigerlilja

Är inte curlingkängor väldigt hala?

Martina

Koftan/capen på första bilden var sååå fin. I dubbel bemärkelse!

Anonym

Mikaela

jag kör på Uggs(fake) :)

Clara

haha moonboots för mig!

sara

mysiga :)

Maja

Ugg har ju riktiga vinterskor också, jag har två par i den "vanliga" stilen, sedan ett par riktiga vinterkängor (liknande dem på översta bilden fast med högt skaft) och ett par mc-liknande.

Helena

Har ett par uggs som jag använder andra vintern nu, jag kallar dem "utomhustofflor" och jag älskar dem. Helt underbart sköna!

TheréseLizette

Det blev hur mycket slask ute som helst igår.. och själv knallar jag omkring i mina tygskor.. tack för tipsen! :)

carolina

Finns ett par liknanade nr 4 (fast snyggare enligt mig) på scorett för 700:- La nyss upp dom på min blogg igår :) UGGS går helt bort! Omtåliga och håller inte tätt. Satsar hellre på riktiga vattentäta snygga stövlar

Mickis

jag funderar på uggs, fast kommer nog inte få för de är ganska dyra. moonbootsen vill jag också ha, fast får nog inte heller. haha. <3



fin blogg förresten :)

E

hihhihii, uggs är underbara! men mina har blivit lite slitna, borde kanske köpa nya:) de är supersköna att ha när det är jättekallt ute:)

emelie

två eller fyra får det bli för min del- vi var ute efter skor igår men det är ju helt omöljligt att hitta några fina vinterdojjor... :(

Mahsa

då tycker jag att du ska ta Moon Boots (: Hur sköna som helst!

Ida - A princess diary ♥

Hmm.. Inga av dom var ju speciellt snygga tycker jag. Såklart, UGGS:sen, men de andra ser ut som ett par tant skor! :)

Emelie

Jag gillar de första :)

emelie

Jag tror att min pojkvän, om jag nu hade haft någon, skulle älska att jag klädde mig efter väder och håller mig varm om fötterna på vintern. Skönt att se lite vettiga skotips! Själv klampar jag runt i ett par Timberlands i Gore-Tex och märker varken av slask eller kyla! Fler tips av denna kaliber tack :)

ninetythree secrets

gillar sorelskorna :) och det feet och inte feets, just a heads up! :D

julia s

jag har uggs :) <3

matilda

GE MIG VAD SOM HELST, BARA DE ÄR VARMA OCH HÅLLER SIG TORRA!

Petra

Jag skulle vilja ha ett par av varje, men det går tyvärr inte. :( Eftersom jag bor på landet, så jag måste ha ett par som tål en hel del. Nr 4 skulle passa mig bäst, men jag är så sugen på ett par äkta UGGS, men tycker de är en aningen dyra.

Therese

Om man använder uggs en hel vinter så är det stor risk att man behöver köpa nya sedan.. Dom tål inte vatten och blir förstörda ganska snabbt..speciellt här nere i södra sverige där det för det mesta bara blir snöslask..

ronja

uggs är snyggt!

Maria

Moonboots har jag haft och de nöte jag ut, men kan gärna ha det igen.



Uggs också, men de var för stora (käpade med dem i två år) så en kompis fick ta dem.



Skorna sorel var riktigt snygga. var kan man köpa dem?

homemade

feet inte feets :P

MaryCaroline

Inget av den kommer in i min garderbob :P :D Jag kör på vanliga vinterstövlar.

Jonna

Skall man gå efter bekvämlighet och mest praktiska vinterskorna skulle jag nog välja nr4. :)

Anonym

feet. inte "feets" ...

´KiZnic

UGGS är den bästa skon, varma sköna mysiga och är det äkta så är de enkla att göra rena. Man kan använda de överallt. Kanske inte bada med dem men ändå.



Moonsakerna känns mer som såna där skidskor :)

alexandradr

Vill faktiskt ha ett par curlingkängor, mysiga som satan

Deb

börjar faktiskt gilla moonbots igen.

Nette

Man letar ju ständigt efter skor som både är varma och fina, ibland får man satsa mer på det ena alternativet. För många vintrar har jag satsat fel och frusit om fötterna! Nu är det slut på det :)

amanda ~ annasdotter

men dom ska ju va snygga med (a)

cccilla

Bra tips!! :D

Johanna

Moondbootsen ofc! Vill ha såna själv men dom är inte det allra lättaste att få tag på, har du några tips om var amn kan hitta dom?

Anonym

Ettan bäst!

Elise

du glömde Dr,martens ! skitvarmna :D

Superfin blogg brw ;)

SANDRA

jag har ett par moonboots och ett par uggs australia, hur mysiga som helst :-D

Andréa

Uggs tycker jag är snyggt faktiskt, men inte dom andra :)

linnéa

Usch för moonboots!

Erica

Jag köpte vinterskor idag. De kommer att fungera fint tills det blir riktigt riktigt kallt tror jag. Idag blev det ett par fina kängor. Nästa gång blir det ett par uggs eller moonboots. Fast min mamma har en stark önskan om att jag ska låta bli att köpa moonboots. Hon associerar det till vad barn hade på fötterna under 70-talet. :P

nina

läcker äkta uggs eller shepards in för det gjorde min uggs kopior förra vintern, så jag undrar om äkta gör det? :)

Felicia

måste köpa ettt par jääääkla skooor.. UGGS blirreee!!! :)



PUSS

Why E

Jag tror att moonbootsen är bäst, men det kan bero på att jag hade ett par pälsiga för ett gäng år sedan och jag frös inte på hela vintern och jag halkade inte en enda gång heller. De jag hade var från Vagabond.

'diana

moobootsen & uggsen är ju snyggaste ;)

Ellen - ellastankar.blogg.se

Jag skulle välja Uggs i sa fall. Fast mer troligt ingen av dem ;-)

mk

uggs är så fult!'-'.

kolla in min blogg.

Lina

UGGs är varma men klarar inte slask, mockan blir förstörd. Däremot perfekta torra kalla dagar, även om det är snö. Jag har både ballys och UGGs och förra vintern tror jag inte jag använde några andra skor mellan december och mars. :) Men skulle jag bara köpa ett par - Ballys, de är mer praktiska i svenskt vinterklimat.

Liv

Vet inte, uggs är jätte sköna, men blir lätt blöta, och alla har nästan köpt såna. Man känner att man inte vill har samma sak som alla andra!;)

em

Jag gillar nog ettan o UGGsen av dem.. Ska bege mig ut på fredag och leta vinterskor i stan, lär ju behövas om det blir en likadan vinter som förra:)

chrissie

Jag ÄLSKAR den stickade koftan på första bilden! OMG, vill ha begär!

Nanna rensar

Varma skor säljes i min blogg :)

Junitjej

Vilka snygga!!

Anonym

uggs? dom blir ju fan dyngsura direkt! dom e inte ett dugg vatten täta... fjortis style

Vendela

Precis dom där Moonbootsen har jag!Tycker väl dom känns liiite klumpiga,men kommer helt klart å' använda dom i vinter.Är ute efter ett par Tamaris nu...

Tigerhonan

Jätte snygga skor :D

Julia

min pojkvän skulle defintivt hata dem på mig, men jag skulle inte ha något emot ett par på den andra bilden 2. :) har aldrig haft på mig sådana men blev lite sugen nu.



jättefin blogg du har btw, du skriver väldigt personligt och roligt :) jag själv har precis börjat blogga igen, sakta men säkert så går det framåt ;) kram

maria

uggs är alltid bra att ha hemma :) grymt skönt, struntar i hur fult folk tycker det är.

Sofia

moonboots kom när jag gick i högstadiet och min mamma köpte gladeligen såna åt mig för då visste hon att jag inte skulle frysa om fötterna iallafall :)

LINDA ♫

Är det bara jag som tycker att uggs är lite jobbiga i snön? blir ju genomblöta.. :P

andrea

nej ... jag håller tyvärr inte med, jo visst är dom varma och sköna, men snygga? hellre fryser jag lite och har på mig vanliga (som inte är så snygga heller) vinter skor än uggs !!!

Lindberg

Från vilken affär kommer skorna ifrån? , jag gillar dem och kan definitivt behöva nya vinterskor.

Yuiie

Uggs, riktigt sköna och varma men kan lätt bli genom blöta efter några timmar i snön.

Bianca

Jag har själv ett par moonboots, men dom är inte så vattentäta. Har iofs inte sånna där plastiga utan av mocka. Annars har jag dom mest underbara vinterskorna någonsin! Min syster köpte dom för 50 spänn på din sko, men hon tyckte inte om dom sen så jag fick dom. Och bortsett från att dom är hala, så kan man inte vara varmare eller torrare om fötterna!

Moa

Oj snygga skor, var r dem ifrån? Jag brukar köpa skor på wenz.se, vet ni någon mer bra butik för skor?

tesa

har faktiskt alla dessa skor och favvisarna är nog moon boots. sorel är bra när det är slask det är inte moonbootsen. inte uggs å bally heller. faktiskt bara sorel som håller tätt...

Sofia

UGGs är inte alls bra på vintern. De funkar väl så länge det är torrt och inte halt ute, men kommer det lite snö så blir det ju förstörda. De tål inte vatten för fem öre.

UGGs är ju faktiskt surfer boots egentligen. Meningen att man ska ha dem på sommaren liksom.

cinemera

Snyggt!



Vet du inte vilken film du ska se? Cinemera tipsar dagligen om okända filmer som aldrig kommer att göra dig besvikna, börja följ vår blogg nu!

http://cinemera.blogg.se/

Anonym

Själv så har jag uggs och dem är ju så sjukt mysiga men dem är ju inte så bra i regn och slask :/

Petra

haha jag hatar också skolfoto.. bloggbesokare.se

rawiunkdve

tublgbwfoznbnnb, http://www.yvyyqdesyg.com wpekoupons

bwfoznbnnb

bwfoznbnnb, $RandomStr, [url=http://ilivforporn.com/]bwfoznbnnb[/url], $RandomStr, http://ilivforporn.com/ bwfoznbnnb, $RandomStr.

blwaroqank

domynbwfoznbnnb, http://www.xilevbmlyc.com uzdpxdgswa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress