9 juni 2010

DAGENS

OUTFITS







Körde på samma i dag som igår för att ni skulle få se, och för att det var lättast så, blev till att fota själv dock så this is what you get. Nu blir det till att försöka natta lillen (igen) som just nu är inne i en liten jag-vill-inte-sova-period. Tips, någon?

t-shirt Filippa K, byxor HM Trend, skor Vagabond
En förkärlek för svart

Inga tips tyvärr, men hemskt snyggt klädd var du iallafall!

Therese

sjukt snygg tröja jag gillar trycket!

katrin a.

på våran lillen hjälper rutiner ganska bra. persienner såklart ett måste. speldosa. lite fänkålte i ersättning (om du vill ge när du ammar såklart). napp och http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00129908 dom är älskad av lillen att snutta med (bäst när han får det över halva ansikte). vända till andra sidan och inte prata med honom.



haha så... det var allt jag har att erbjuda och funka för oss. kanske du har tur du med.



vill också tipsa om en jättesöt byxa från granit jag köpte idag och likna lite dom du postade från asos. 199 kr men justerbar i storleken. tyvärr ingen bild på hemsidan men annat söt (vi har också body och tröja med hjärtan).



lycka till!

Rövarmamman♥ Gravid igen

Sötis, o vad jag gillar dina byxor!! KRAM o tack för ditt svar. Mm hade tänkt att ha klänningen ef förlossning, säg till om du ser nån i st. 36 där nere hos dig... :)kram/M

Ann-Charlotte

Coola byxor=)

Fika för halva priset i gbg:

http://www.letsdeal.se/r/1476/goteborg/

Aggie

Hm, tips... vet inte hur rutinerna för resten av dagen ser ut. Vi har haft såna perioder med våran son (12 månader nästa vecka!), oftast när iv vuxna inte har hängt med i svängarna och han helt plötsligt inte behöver sova lika mycket på dagen. Kortare stunder på dagen och så hålla honom vaken längre, även om han blir lite små trött och vips är man ute ur strul perioden igen. Nu är han sover han ju tex 2 gånger om dagen och ibland bara 1 gång (då lite längre). Förut sov han ju 3-4 gånger och vaken kortare tid i mellan. Så det kanske e något sådant?



hoppas han blir kommer in i rutinerna eller hittar nya rutiner snart :-)



Kram!

Men mörkt sovrum är ett måste vi har både rullgardin och persienner.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress