Så, efter en mysdag på Ikea (svenskare än så blir det inte) med goda vänner så kommer nu här del 2 i vägen till den ultimata jullooken. Så här kan du sätta prägel på din outfit den 24:e:

1. Bär något rött! I år känns det som det absolut enklaste då butikerna faktiskt är fyllda med röda, snygga plagg (alltså inte bara de typiska tomtekoftorna). Gör som mina kollegor tidigare i veckan, matcha med något leoprintat eller Camelfärgat och du prickar in 2 trender till.

2. Låt tyget glittra. Stjärnorna glimmar på himlen, granen gnistrar och även de små barnens ögon så inte ska du vara sämre. Om inte cocktailklänningen känns passande så gör som jag, hitta ett par lösare glittriga byxor att matcha med enkel t-shirt och kofta för en bekväm julfin look.

3. Accessoera mera. Har du inte tid eller pengar är det enklaste, och oftast det som blir bäst, att satsa på en accessoar. Ta helt enkelt fin favorit outfit i garderoben och sedan piffa upp den med ett "juligt" halsband, örhänge, ring eller väska.  En "saver" som du säkert kommer ha användning för vid andra tillfällen också...

Hoppas ovan har inspirerat dig. I morgon får ni den tredje och avslutande delen i guiden där jag kommer tipsa om en drös fina plagg och smycken mm som är mina personliga favoriter just nu i samma tema. Stay tuned!

pic; topshop.com
Eleonore

Älskar paljettklänningen, går ju hem på varenda fest!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress